Skip Navigation LinksAmatör-Aşçılık-Programı0317-354

Amatör Aşçılık Programı

Kesim metodlarından makarna yapımına, et tekniklerinden gurme bilgilere kadar mutfağın temelini ve sırlarını öğreneceğiniz 12 haftalık program sizleri bekliyor. Program sonunda 50 saatlik amatör aşçılık sertifikasına sahip olacak, 50 den fazla yemek öğrenecek, kesim teknikleri, bağlayıcılar ve soslar, sebzelerle ilgili teknik bilgiler alacak ve çok özel gurme konular hakkında bilgi sahibi olacaksınız.

Her Ders 4-5 Saat

Cumartesi Sabah 10:00-14:00

Cumartesi Öğlen 15:00-17:00

Salı Sabah 10:00-14:00

Çarşamba Akşam 19:00-23:00

Gün ve saatlar katılımcılara göre değişiklik gösterebilir.

Hobi Programları

Avrupa Mutfağı

Avrupa mutfağı programımız ile Fransa ve İtalya başta olmak üzere Avrupa ülkelerinin yemek kültürünü pratik ve teorik bilgiler ve çok özel menüler eşliğinde tecrübe edeceksiniz. 4 haftalık program içerisinde her hafta başka ülkelere ait yemekleri, bunların püf noktalarını ve hikayeleri sizlerle paylaşıyoruz. Programımız her ay yeni bir seri olarak karşınıza çıkacak ve katıldığınız her yeni seride sizleri yepyeni bilgiler ile bekliyor olacağız.

Uzak Doğu Mutfağı

Uzak Doğu mutfağı programımız Japon, Çin, Tayland gibi uzak doğu mutfaklarının çorbası, böreği, salatası, ana yemeği ve tatlısını kapsayan çok özel bir programdan oluşmaktadır. 4 haftalık program dahilinde özel seçim menüler ile uzak doğu yemek kültürüne dair bir çok teorik ve pratik bilgi edinmiş olacaksınız. Eğer 4 hafta bana yetmez diyorsanız programımız her ay farklı menüler ve farklı bilgiler ile oluşturulduğundan katılacağınız diğer bir aylık seride farklı bilgiler, farklı tatlar ve farklı tecrübeler sizi bekliyor olacak.

Anadolu Mutfağı

Sümer, Asur, Hitit, Yunan, Lidya, Kelt, Pers, Roma, Doğu Roma (Bizans), Selçuklu, Moğol İmparatorluğu ve Osmanlı gibi onlarca medeniyete ev sahipliği yapmış olan Anadolu toprakları en eski ve kompleks kültür mirasına ve dolayısıyla çok geniş bir yemek kültürüne sahiptir. Bu geniş kültürü birlikte tekrar keşfetmek için her ay değişen 4 haftalık Anadolu mutfağı programında geçmişten günümüze kadar yaşadığımız bu topraklarda yapılmış yemeklerin günümüz yorumuyla özel sunuşları, hikayeleri ve uygulama bilgileri ile sizlerin karşısına çıkacağız.

Unlu Mamuller

Dört haftalık programımızda mayalı hamurlardan, temel tatlılara, artisan ekmeklerden, kolay pasta yapımına kadar unlu mamuller hakkındaki temelleri özel reçetelerimiz eşiliğinde sizlerle paylaşıyoruz.