•Şef Öğr. Gör. Kurtuluş ÖZBAŞAR, (City&Guilds),(WACS Jüri Üyesi)
•Şef Öğr. Gör. Hakan AÇIL, (City&Guilds), (WACS Jüri Üyesi), (Türkiye Aşçılık Milli Takımı Üyesi)
•Pasta Şefi Öğr. Gör. Pınar BARUT (City&Guilds) (Türkiye Aşçılık Milli Takımı Üyesi)
•Şef Öğr. Gör. Ali AÇIKGÜL, (Chef Akademi, Ankara)
•Şef Öğr. Gör. Murat BAŞARAN, (Tom's Kitchen Rest., Londra)
•Şef Öğr. Gör. Ramazan CEYLAN, (Agopi Balık Rest. Mutfak Şefi, Ankara)
•Şef Öğr. Gör. Ali Rıza Doğan, (Ala Restoran, Ankara, Mutfak Şefi)
•Şef Öğr. Gör. Tolgar MİRELİ ( Al Muntantaha Rest., Burj el Arab, Dubai eski şeflerinden)
•Şef Öğr. Gör. Ahmet KARTAL (Holiday Inn Tuzla, İstanbul, Mutfak Şefi)
•Şef Öğr. Gör. Hakan DOĞAN ( Gourmand ödüllü şef)
•Şef Öğr. Gör. Süleyman ENGİN, (Türkiye'nin ilk Glutensiz Şefi)