Restoran / Cafe / Bar Açılışı
Bir restoran açsam… Kendi cafémi işletsem… Barımda kokteyller hazırlasam…
Restoran/Café/Bar işletmeciliğinde başarılı olabilmek için bazı hususların yeterli olması gerekmektedir. Diğer sektörlerde olduğu gibi bu sektörde de kısa ve uzun vadeli planlar yapılmalıdır. Bu eğitim ile Restoran/Café/Bar işletmeciliği hakkında kolaylık sağlayacak bazı yollar ve teknikler önererek üstesinden nasıl gelinebileceği anlatılmaktadır.
İşte biz kurumsal çözümler sunarak restoran açmak isteyen insanların restoran açmak için yapması gerekenleri -bazıları kolay bazıları zor ve öyle veya böyle bunları yapmadan restoran açılmaz- bu eğitimde sunuyoruz.
Eğitim İçeriği
Bölüm 1:: RESTORAN KAVRAMI
Bölüm 2:: RESTORAN AÇMAK İÇİN YASAL KOŞULLAR
Bölüm 3:: BELEDİYE BELGESİ İLE RESTORAN AÇMAK İÇİN GEREKLİ YASAL KOŞULLAR
Bölüm 4:: RESTORAN İŞLETMELERİNDE YER SEÇİMİ
Bölüm 5:: RESTORAN İŞLETMELERİNDE MARKALAŞMA
Bölüm 6:: RESTORAN İŞLETMECİLİĞİNDE MUTFAK PLANLAMASI
Bölüm 7:: RESTORAN İŞLETME YÖNETİCİSİ
Bölüm 8:: RESTORAN İŞLETMECİLİĞİNDE ÖRGÜTLENME
Bölüm 9:: PERSONEL BULMA
Bölüm 10:: PERSONEL SEÇME VE İŞE YERLEŞTİRME
Bölüm 11:: RESTORAN PERSONELİNİN NİTELİKLERİ
Bölüm 12:: FİNANSAL YÖNETİM
Bölüm 13:: MÖNÜ PLANLAMA
Bölüm 14:: MÖNÜ ÇEŞİTLERİ
Bölüm 15:: ÖĞÜNLERE GÖRE MÖNÜLER
Bölüm 16:: MÖNÜ PLANLAMASINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR
Bölüm 17:: SATINALMA SÜRECİ
Bölüm 18:: YİYECEK İÇECEK SEKTÖRÜNDE YAYGIN SATIN ALMA YÖNTEMLERİ
Bölüm 19:: DEPOLAMA
Bölüm 20:: SOĞUK DEPOLARDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR